Otevírací doba na přelomu roku

Milí návštěvníci Vodního domu,
přejeme Vám krásné chvíle strávené s blízkými a přáteli během nadcházejících svátků a do nového roku 2024 jen to nejlepší. Rádi bychom Vás informovali, jak bude Vodní dům otevřený na přelomu roku.
Chcete-li si užít naši expozice před zimní přestávkou, neváhejte a navštivte nás do čtvrtka 14. prosince! Od pátku 15. prosince 2023 bude Vodní dům uzavřen. Tuto dobu využijeme k údržbě a vylepšením, abychom Vám mohli v novém roce nabídnout ještě lepší služby a zážitky.
Pro individuální návštěvu však zůstává přístupná naše venkovní naučná stezka, kterou si můžete projít s dětmi nebo třeba s pejskem. Vede kolem Vodního domu a našeho expozičního jezírka a dozvíte se na ní spoustu zajímavých informací nejen o vodě.
Znovu otevřeme naše brány v pátek 2. února 2024, a to přímo na Světový den mokřadů. Připravujeme pro Vás speciální program, aby tento den byl pro všechny návštěvníky nezapomenutelným zážitkem.
Děkujeme za Vaši přízeň v uplynulém roce a těšíme se na setkání s Vámi v novém roce plném vody, přírody a nových poznatků. Přejeme Vám pokojné prožití svátečních dnů a šťastný nový rok.
S úctou, Tým Vodního domu
2023-12-04T12:21:12+01:00
Přejít nahoru