Den otevřených dveří na přehradě Švihov

Úpravna vody Želivka a vodní nádrž Švihov slaví 50let. Povodí Vltavy, státní podnik, Voda Želivka, a.s. a ČSOP Vlašim – Návštěvnické středisko Vodní Dům Vás dne 11. 6. 2022 zvou v rámci oslavy 50 let provozu Úpravny vody Želivka na společnou prohlídku technologie provozu Úpravny vody Želivka, hráze vodního díla Švihov na Želivce a Vodního domu Hulice. 

Akce se koná dne 11. června 2022 od 9 – 16 hodin a jsou pro Vás připraveny 2 okruhy. Prohlídky budou probíhat paralelně v hodinových blocích, na každý prohlídkový okruh je třeba se registrovat zvlášť.

  1. Okruh – Úpravna vody Želivka – podrobnější info a volné termíny prohlídek naleznete na www.zelivska.cz  / 50 let úpravny Želivka, registrovat se můžete také emailem na exkurze@vodazelivka.cz
  2. Okruh – Hráz VN Švihov a Vodní dům – podrobnější info a registraci naleznete na www.vodni-dum.cz / Rezervační formulář, zde jsou uvedeny i volné termíny, registrovat se můžete i emailem na vodnidum@csop.cz.

Podrobnější informace naleznete na přiloženém plakátu ZDE. Tabulku obsazenosti jednotlivých exkurzí na hráz najdete ZDE.

2022-05-27T09:34:20+02:00
Přejít nahoru