Na Den otců si zasloužíte pořádný zážitek

12. 6. 2019

V neděli 16. června, kdy se slaví Den otců, se ve Vodním domě chystá přírodovědně badatelské odpoledne. Pro všechny děti a jejich tatínky, dědečky, ale i ostatní návštěvníky bude připraven nevšední program.

Den otců je ojedinělý svátek oslavující otcovství, vztah otce k dítěti a roli otců ve společnosti. V České republice se slaví třetí neděli v červnu, letos tedy připadá právě na 16. 6. Ve Vodním domě Vás bude na počest otců čekat velká dávka objevování a přírodovědného poznání. Mezi jinými se můžete těšit na komentované krmení ohrožených raků nebo práci s badatelskými pomůckami. „Při krmení uvidíte raky na vlastní oči a seznámíte se s jejich životem. Kromě toho Vám představíme badatelské pomůcky k pozorování přírody a ukážeme, jak si vyrobit vlastní badatelský deník,“ prozradila Veronika Bergerová, lektorka návštěvnického střediska.

Celá akce začíná ve 13:00 hodin komentovaným krmením raků a následně pokračuje přírodovědným bádáním. Na Den otců není třeba se hlásit předem. Více informací zájemci naleznou na adrese www.vodnidum.cz nebo na emailu vodnidum@csop.cz.

Mgr. Veronika Bergerová

Kontakt: veronika.bergerova@csop.cz, 602 665 409

2019-06-12T08:46:03+02:00
Přejít nahoru