Nahlédnout pod hladinu znamená objevit překvapivý svět

Objevit, co se skrývá pod hladinou našich rybníků a řek budete moci v sobotu 5. října v pohodlí a suchu Vodního domu. Návštěvnické středisko totiž připravuje u příležitosti mezinárodního dne zvířat výstavu podvodních fotografií. Zjistíte, že nejen v moři, ale i v našich sladkých vodách bují překvapivý a pestrý život.

ento tajuplný svět ukrytý pod vodní hladinou návštěvníkům představí zkušené oko fotografa Rostislava Štefánka. Kromě ukázky svých fotografií, povypráví o tom, jak se fotí pod hladinou a co se při tom dá všechno zažít. Den zvířat tak budete moci prožít z podvodní perspektivy mezi rybami a jinými vodními živočichy. „Pan Štefánek je také autorem mnoha fotografií, které jsou součástí expozice Vodního domu. Avšak během výstavy jich návštěvníci uvidí mnohem více. Jeho dílo osloví jak fotografy, tak rybáře, ale i všechny, kdo se rádi potěší pohledem na působivé fotografie,“ přiblížila Veronika Dušková, lektorka Návštěvnického střediska.

    

Výstavu zahájí vernisáž s přednáškou 5. října ve 14:00 hodin. Fotografie budou ke zhlédnutí ve Vodním domě do konce října. Na recepci bude možné zakoupit magnetky s autorskými fotografiemi. Více informaci zájemci naleznou na webových stránkách www.vodni-dum.cz nebo na adrese vodnidum@csop.cz.

Veronika Dušková

Kontakt: Veronika.duskova@csop.cz, 602 665 409

2019-10-04T10:26:04+02:00
Přejít nahoru