Vodní živly otevřou Vodní dům

Setřeste zimní únavu na karnevalových vlnách Vodního domu.

Návštěvnické středisko v pátek 2. února 2024 znovu otevře své brány. Zahájení nové sezóny se příznačně ponese v duchu masopustu a všichni návštěvníci v masce vodníka, víly nebo jiné vodní havěti budu mít vstup zdarma. Otevřeno bude od 9 do 16 hodin, vlastní program akce začne ve 13 hodin. Kde jinde oslavit vysvědčení a začátek pololetních prázdnin než ve Vodním domě?

Zima sice ještě neskončila, ve Vodním domě to ale brzy začne šplouchat aktivitami. V pátek 2. února se s úderem pololetních prázdnin otevře nová, v pořadí už 9. sezóna. A protože jde o období masopustu, dají si v Návštěvnickém středisku u Hulic sraz všichni vodníci, víly a další vodní havěť.

„Masky a kostýmy považujeme za jednu z nejoblíbenějších dětských aktivit. Kdo by se nechtěl na chvíli stát někým jiným – třeba pohádkovou postavou? Proto jsme vymysleli akci, kde budou návštěvníci za masku odměněni.“ říká o plánovaném odpoledni lektorka výukových programů Michaela Machalová.

Pro návštěvníky bude od 13. hodin připraven bohatý program plný hudby, her, soutěží a odměn. Všechny masky mají na akci vstup zdarma. Labužníci pak na imunitu i dobrou náladu v nabídce občerstvení mimořádně najdou horké jablko.

Všechny vodní živly jsou srdečně zvány na příjemně strávené odpoledne, kde se zábava mísí s poučením.

Doplňující informace:

Vstupné do Vodního domu zahrnuje i vstupné na akci. Není třeba hlásit se dopředu. Více informací zájemci naleznou na emailu vodnidum@csop.cz.

2024-01-23T21:33:53+01:00
Přejít nahoru