Vodní dům zve na podzimní akce

Podzim bude ve Vodním domě opět nabitý akcemi – těšit se můžete na Den otevřených dvěří, Rybí den, povídání o vodě a architektuře, nezapomeneme ani na stromy a jejich důležitost nejen pro člověka.

V září se můžou návštěvníci Vodního domu těšit na dvě sobotní akce – 19. září pořádáme Den otevřených dvěří, kdy představíme nejen Vodní dům, ale společně oslavíme také 30 let fungování Českého svazu ochránců přírody. Společně vypustíme do přírody uzdraveného živočicha, popovídáme si s blanickým rytířem a zahrajeme si hry s Podblanickým ekocentrem.

Více informací k akci najdete zde.

Následující sobotu navštíví Vodní dům rybář a cestovatel Jakub Vágner, se kterým si budeme povídat nejen o rybách a rybaření. Pro děti jsme připravili zábavné aktivity, komentovaná krmení raků a ryb a během odpoledne budou k ochutnání a zakoupení také rybí specilaty.

Další akce připravujeme na říjen – během Dne architektury 3. 10. vás Vodním domem provede průvodkyně, lektorka a ředitelka tohoto návštěvnického střediska, paní Kateřina Zemanová.

24. 10. si budeme povídat o stromech, jejich důležitosti pro krajinu, vodu i člověka.

Více informací k našim akcím najdete buď na našem webu nebo FB profilu. Moc se těšíme na viděnou a děkujeme všem návštěvníkům za jejich přízeň.

2020-10-05T11:17:27+02:00
Přejít nahoru